maandag 22 november 2010

verzamelbakje5 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke dingen maak jij zeg! Reden genoeg om volger te worden niet! Leuk dat ik de eerste ben en leuk om te zien dat je ook al zo "verliefd" bent op de nieuw serie van Eline! Ik zag dat je al vermeld was op haar site, wat een prachtig compliment!

  Groetjes,
  An

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Tosca,
  Gefeliciteerd met je eigen weblog!! En zoals gezegd word ik direct volger. De eerste creaties van jou smaken naar meer (-; Ook de foto's die op de site van Eline staan, zijn het bekijken meer dan waard.
  Ik kom vaker kijken! Veel plezier,
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Tosca,
  Wat fijn dat je nu een eigen blog hebt, in ieder geval kunnen we nu allemaal zien wat jij voor moois maakt, en daar ben ik zeker heel nieuwsgierig naar. En wat je er nu tot nu toe om geplaatst hebt smaakt inderdaad naar meer! Heel veel succes en plezier met je blog.
  Groetjes Helga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal niet moeilijk hè een blog maken? En ik zie al allemaal leuke dingen voorbij komen! Succes en ik ga je lekker volgen.

  Groetjes, Anette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb meteen nog een blogtip voor je: Om het gemakkelijker te maken voor je volgers kun je je woordverificatie uitzetten. dan hoeven we niets steeds van die rare woorden te typen als we een reactie achter willen laten.

  BeantwoordenVerwijderen